Säätiön joululahjoitus Porvoon sairaalan lastenosastolle

Kirjoitettu 14.12.2015

joululahjoitus_hus

Porvoonseudun asuntosäätiö – Borgånejdens bostadstiftelse:n hallitus on päättänyt 7.12. pidetyssä kokouksessaan lahjoittaa 1000 € (tuhat euroa) joululahjoituksena HUS Kuntayhtymän Porvoon sairaalan lastentautien osastolle. Säätiön toiveena on, että lahjoitusvarat käytetään lelujen ja muiden yhteiskäyttöön tulevien viihdykkeiden ostoon pieniä potilaita piristämään.

– Säätiön hallitus jatkaa lahjoituksellaan paikallisten lasten ja nuorten tukemista, painopiste jonka hallitus on joululahjoitukselle linjannut. Haluamme jakaa joulumieltä sairaalan pienille potilaille. Tiedämme miten kovassa käytössä nykyiset lelut ovat varsinkin flunssa-aaltojen aikana, joten lahjoitus tulee varmasti tarpeeseen ja sillä saadaan aikaan paljon konkreettista hyvää, kertoo säätiön hallituksen puheenjohtaja Tim Karike.

– Tulemme käyttämään tämän summan mm. lelujen, pelien ja muiden viihdykkeiden hankintaan, sekä lastenosastolla, lastenpoliklinikalla ja myös lastenpsykiatrian ja lastenneurologian poliklinikan potilaiden hyväksi. Lahjoitus tulee siis kaikkien yksiköiden potilaiden hyväksi ja pienet potilaamme kiittävät säätiötä tästä muistamisesta, päättää osastonhoitaja Eila Kohonen HUS:ista.

Joululahjoitus tehtiin jo toista kertaa. Viime vuonna lahjoituksen sai kaupungin ylläpitämä Alva-talo (ent. nuorisokoti Tukkari). Lahjoituksen suuruus on pysynyt samana ja lahjoituksen kohteen päättää säätiön hallitus jäsentensä ehdotuksesta painopisteen huomioiden.

Säätiö toivottaa samalla kaikille vuokralaisilleen, yhteistyökumppaneille ja porvoolaisille Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

 

Lisätietoja

 

Tim Karike, hallituksen puheenjohtaja
Porvoonseudun asuntosäätiö – Borgånejdens bostadsstiftelse
tim.karike@porvoonasuntosaatio.fi